Monday, September 19, 2011

Tak habis-habis tengok kalendar...


Assalamualaikum.....

Dah lama jaja tak taip panjang-panjang ek...Rindu pulak rasanya.. Jadi, sesape yang bukak blog ni, korang baca je la apa yang jaja bebelkan..merapu ke tak, tu lain kira....hihihi..


Huarghhh...cuak gila dah ni.. Tarikh fly semakin dekat woo! Berapa hari lagi ekk..jap nak kira..


  Adin..
Dva..
Tri..
Chitirie..
Pyat...
(Bhsa Rusia yg bermaksud 1,2,3,4,5)


Pyat?? 5HARI LAGI?? Sedihnyaaaaaaaaaaa..... :/
Ni rasa macam nak bakar je epot, bia sume takleh fly..*tetibe jadi cruel gila



Persediaan jaja macam mana? Packing tak siap lagi...nak sumbat Milo 3 in 1, sardin, sos, kicap, ikanbilis, ikankering, baju sejuk ( ni 'mkn' ruang btol), thermalwear, blablablablablablabla........



Jaja harap, sepanjang tinggal kat sana nanti, jaja tak kebuluran..nak memasak pun kena kongsi dapur dengan set-set Rusia.. Nak tunggu turn lagi.. Malas makkkkkk!!! Huhuhu.. Takpe-takpe, tu sume dugaan hidup.. Redha je laa...



Oh ye, Sabtu ni, iaitu tarikh jaja fly.......nanti dengar-dengar ramai kawan yang nak datang hantarkan.. Kepada sesape yang boleh datang tu, TERIMA KASIH banyak2.. SPASIBA BALSHOI! 
Yela, bukan senang nak datang kan..masing-masing belajar, sibuk dengan assignment, test, exam.. Tapi ada jugak yang sanggup luangkan masa untuk hantar jaja dengan FakrulAirul
*terharuuuuuu


Oh ya...tadi, Mr. PRM text....dia hantar MMS yang cute sangat-sangat! Saya dah jatuh cinta dengan benda ni!!!!





dengan kebulatan dia tu, rasa macam nak picit2 je...
Mum! I want one!!! 
*sambil hentak2 kaki




memanggggg...cute!
*pengsann



Papepun, i wish i can do the best in my future! Success!!


(^_^)








Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

11 comments:

faridFirdaus said...

=)..gudluck!!!

hanabunga said...

jaja nanti aku mesti rindu gila kat hang hurm :'(

Syarafina Sabri said...

comelnya kuku malu tu ! Saya pun insyaAllah nak pergi hantar Jaja . First time jumpa Jaja ! Excited ! :)

Misz Jenny said...

Farid:
mekasihhh!

Misz Jenny said...

hanabunga:

anyonyonyo....jgn nangis nnti tau..

=p

Misz Jenny said...

Fina:

Really!! wahh! taksabar jgk!!!

Fakrul Airul said...

ada ker orh nk hantar kita??? hahahha

Misz Jenny said...

Fakrul:

dop au gopp...

sorang ckup doh..hahaha

zaty said...

wahhhhh.fly ke Russia diaa!
Поздравляю
(pazdravlyayoo) ! hehe. XD

Misz Jenny said...

zaty:

hehehe...

apekah maksud itu???

zaty said...

sebutan x psti cmner tapi mksud dia 'congratulations'! haha.igtkn jaja tauu.. heee ;)