Friday, August 26, 2011

Tak nak terbang! aci ke tak???


I'm here...counting the days.... Less than one month left... =/
Mak!!! Abah!!! Tak nak fly boleh tak???? Huwaaaaaaaaaa.......




Tak sampai sebulan lagi jaja dah nak berangkat ke Moscow, Rusia.. Sedih tu memanglah sedihkan, tapi nak buat macam mana..Belajar tetap belajar, perjuangan mesti diteruskan. Yeah!! Takpelah, sekejap je kot.. 6 tahun je.. (^_^) I know, it will be hard. But I will try my best..
COBAAN....


Ingatlah Wahai Jaja....

Di sebalik kesusahan itu pasti ada kesenangan..
Susah itu Tarbiah, Sabar itu Indah.. kan?
=p






Untuk family/kawan-kawan/Mr. PRM/rakan bloggers yang ada kat malaysia ni, jangan lupa untuk RINDU saya ek.. Alaaa, bukan mintak banyak, suruh rindu je pongggg.. hahahaha
Ayat kemain lagi, macam nak dedikasikan ucapan raya la pulak..ngeee~


Dannnn.......................
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tadi jaja belek 'suratkhabar', lepas tu ternampak gambar CUN ni haaa...
pergi ambik gunting cepat-cepat, dan tampal gambar ni kat blog ni...





Cari saya ke????? =p


Nanti masa saya kat rusia, Pakcik PRM jangan jadi macam gambar di atas ek..
kot ye pun nak cari saya, cover-cover sikit, malu eh orang tengok.. hahahaha

*setahu saya, rumah saya tak pernah ada kat atas pokok, erkk...






p/s : persoalannya, Adakah 'pelakon' di dalam gambar itu adalah si Mr. PRM?? jengjengjeng

notaharini : Kawan yang baik ialah kawan yang sentiasa mendoakan kesejahteraan kawannya.. :))




Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

10 comments:

hanabunga said...

weyy awat aku tak tau pun hang nak pi russiaa?smpai hati tak habaq kat chek :'( bukan hg dok um ka?

faridFirdaus said...

uihhhh..=p

ms_v!olet^4 said...

xpe,6thun xlme pom...hehe..
kte duk kat skolah 5 thun pom rse xlme..rleks la....;p
kkgi ajr bhasa rusia neh...
i will mis u so much...>_<
tu mr.PRM???(^_^)tut..tut.. :D
i alwayz pray for my fren...

Fakrul Airul said...

ehem ehem,,,, prm,,,,,

Misz Jenny said...

hanabunga:

hishh, dia ni laa... xsmpt msuk um pun.. hihihi..

Ni la ak habaq mai..
AKU NAK PERGI RUSIA NI!!
:o)

Misz Jenny said...

faridfirdaus:
uihhhh jgkkkk...haha

Misz Jenny said...

violet:

lameeeeeee....huhuhu..
ok, cool2.. nak suh ajar ckp rusia? bleh2, bg duit raye dulu! :p

Miss you too.. :/

lalala, Mr PRM ke? tktau2..
My prayers always be with you...

Misz Jenny said...

uhuk uhuk..olivia, :p

Izyan Masri said...

WAAH.DIA NAK PEGI DAH.NI YANG RASA NAK TUMPANG GEMBIRA NI.HIKHIK :D

Misz Jenny said...

Kak Yan:

Ni tumpang sape gembira? :/
Tacing aa xleh rye byk2..huwaaa..

Samat Ari Rayer! Jga diri!