Monday, October 29, 2012

Selamat Hari Raya Aidiladha 2012!!!!


 Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera Semua! * menulis sambil mendengar lagu raya..sobsobsob. =_=


Ala, lekluuuuuuuuuuu, bukan hang sorang ja yang tak balik. Ramai lagi yang duk blajaq jauh-jauh tapi takleh balik kampung. Chill sudah (^_^)



Salam Aidiladha 2012!!


Haaaa! Tau tak, Raya kami dimulai dengan pembuatan Puding Jagung! Macam-macam corak dibuat  *kononnya luahan perasaan la.. :P

Nak tengok? Sila sila....

 (ini lidi yang digunakan semasa proses itu)



I'm very PROUD of this Puding Jagung!!! We LOVE MALAYSIA!!!!! (>_<)










 Malam, berlangsunglah Majlis Hari Raya secara kecil-kecilan di asrama kami. :)) Semua 2nd year dan 1st year terlibat. BEST!

hanya menunggu masa untuk DISERBU!!!!!









 Amboi YB kita, hepinye dapat makan!!! 






 *sape lagi tak dapat makanan, meh-meh datang sini, nak tolong cedokkannn..





 (with groupmates!)







 Siapa kata raye kat sini tak best! Nah Bukti!!!! *thumbs up for Eid in Moscow!   :P













Ini junior kami! Selamat Datang korang! Semoga tabah tempuhi segala cabaran dekat sini! Jangan pernah putus asa! Kalau ada apa-apa masalah, bagitau je, kami ada (^_^)


WELCOME TO MOSCOW!







Batchmates????






Dan, gambar-gambar di bawah merupakan gambar sebelum majlis bersurai. Macam-macam gaya! Hishhhh..

 ni nak bersilat sebab berebut lembu ke apa ni?? hahahaha..







 Oh, kenalkan, raksaksa 1 rambut 3 kepala. Eeii.... pelik (=_=)' kenapa dengan korang ni haa?





Last but not least, Salam Aidiladha dari kami, sepupu sepapat, duapupu duapapat, tigapupu tigapapat...







p/s : entri ni ada banyak sangat gambar, sorry kalau lambat loading XD


Maaf Zahir batin semua! Semoga Jumpa Lagi! (n_n)

Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

3 comments:

hanabunga said...

Bestnyaaa tengok korang! Mesti bila dah sambut ramai2 mcm tu,tak igt dah kat family kan? Heee All the best kat sana jaja! :)

Fakrul Airul said...

selamat hari raya sepupu sepapat

Misz Jenny said...

hana : mana pulak tak ingat family! =_= , jaga diri jugak!!!



Fakrul : XD hikhikhik