Sunday, September 9, 2012

Strolling around with Japanese friends!


 Assalamualaikum!!!! ALhamdulillah! Dah masuk bulan September! Lamanya tak menulis (=_=)"

Oh ya! Harini kami keluar jalan-jalan dengan Japanese people! Diorang duduk satu floor dengan kami dekat Rusia tercinta ni. They're really really really KIND HEARTED!!! Sangat baik! Sangat "kawai"! Semua tiptop! (amboi, kemain memuji ye)

We are strolling around this big city, and it's raining (T_T) Hujan rahmat kot. Alhamdulillah. Kami tak bawak payung, so terpaksa menumpang payung diorang. Sampaikan diorang tanya, " Malaysian don't use umbrella when it's raining?" Hihihihihi, takdelah, bukan tak guna. Cuma masa kat Rusia ni tak berapa nak guna sangat. Jaket pun dah kalis air. So, no problem sangat =))) Beg pun tak berat dengan payung. (^_^)

 (dalam perjalanan ke Mall)









Kawai!!! (n_n) Her name is Tomomi!









 Peace no war XD!












Kat belakang tu adalah church. Simbol bagi negara Rusia. Nama tempat ni ialah KREMLIN. (^_^)
See you again!!!!! Take care!
 



 

Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

2 comments:

D-SIM said...

hati hati kat rusia,
aritu dengar apa pelajar malaysian maut kat sana D:

hanabunga said...

ohoiii 3-4 keping gambar mana cukupp weh!!! Upload la byk2 lagi,nak tgk hehehe