Tuesday, February 28, 2012

PE di Rusia.


Assalamualaikum..



Ok...hari ni sangat letih sebab kitorang Physical Education @ Pendidikan Jasmani tadi. Kelas kau jahh, ingatkan lepas habis sekolah dah takde pj, rupanya kat Rusia, di bumi Soviet ni la ada pulak. Dugaan, tapi BEST!!!! Main ski tau tak. Nasib baik dah pernah main masa pergi Kazan, so takde la nampak macam "KEKOK" sangat.


Tadi jaja pusing-pusing main ski 5 round padang. Kira gagah la jugak. Sebab kebanyakan kawan-kawan yang lain ada la dalam 2/3 round macam tu. Saje je nak bagitau, hihihihihihihi...


Masa main ski tu haa, macam-macam aksi ada.
Aksi jatuh tertonggeng ke belakang, kedepan, ketepi..tiba-tiba  jatuh terduduk kat tengah-tengah pun ada.
Ada jugak yang kontrol 'macho' macam pro tapi last-last "senget" ke tepi dan jatuh. hahaha..
Lawak..




Save the date!



Oh ya, sebelum terlupa, hari Ahad lepas a.k.a kelmarin ada majlis sambutan Maulidur Rasul dekat embassy. Malangnya, jaja tak dapat pergi sebab demam. =_=


Nak buat macam mana, hari sebelum tu, iaitu hari Sabtu saya pakai baju tak tebal mana. Bubble pun tak pakai. Nak testing la kononnya, antibody kuat ke tak dengan cuaca sejuk. Malangnya badanku kalah dengan cuaca sejuk ni, dengan angin kuat campur dengan hujan salji.

Hari ni pun rasa macam nak demam balik.
Semoga cepat sembuh. Doa-doakan..
=D

Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

1 comment:

faridFirdaus said...

maju loni main skii...hikhik..

makan ubat jgn tinggal...bia cepat sehat...

aminn..:)